Qvist Briller

Personlig butik med eget værksted

Vores butik er personligt indrettet. Når du træder ind hos os, vil du med det samme mærke den behagelige og åbne atmosfære, som butikken bærer præg af. Derudover er vores butik placeret i hjertet af Aarhus, så den er nem at komme til. Med byens busser i busgaden, er du tæt på butikken.  

Vi har eget værksted i butikken, hvor vi selv sliber og tilpasser briller og kontaktlinser. Det betyder, at vi nemt kan tilrette dine briller, mens du er i butikken. Skulle uheldet være ude, reparerer vi også hurtigt dine briller, så du igen kan vende tilbage til normalen. Vi har kort leveringstid på alle typer brilleglas.

I vores værksted har vi også mulighed for at lave sportsbriller med styrke. Så hvis du mangler et par briller til din sportsgren, men ikke kan undvære styrken, så kig ind til os og find dit favoritpar i vores store udvalg. Derudover kan vi fremstille speciallinser, der passer til dine behov.

Din familie optiker

Vi har stor erfaring med at udføre synsprøver af børn. Det er vigtigt, at børn får en tryg oplevelse med briller, så det ikke bliver en last at skulle bære dem. Da børn hele tiden vokser og udvikler sig, skal deres briller oftere tilrettes. Det betyder, at I oftere skal forbi butikken og her vil dit barn altid møde de samme optikerer. Det vil give dit barn en tryggere oplevelse, når I kender optikeren og omvendt. Derudover har vi et stort udvalg af smarte børnebriller. Har dit barn brug for briller, så kig ind til os i butikken eller bestil en tid til en synsprøve her på siden, så står vi klar til at give jer en behagelig oplevelse.