Køb designerbriller i Århus

Dine briller er en vigtig del af din dagligdags stil, da du bærer dem de fleste af dine vågne timer af døgnet. Derfor har det også stor betydning, at dine briller har et godt design, som passer til din øvrige stil, og er behagelige at have på.

Hvorfor designerbriller?

Når du køber godt design, er det ikke kun udseendet, du betaler for. Du betaler også for at få et design, hvor der er tænkt over, hvordan stellet hviler på din næse og dine ører. Du betaler for, at hver enkelt detalje er gennemtænkt og gennemtestet.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du kan bruge enhver brille, bare fordi det er en designerbrille. Heldigvis er der masser af gode designs, og også adskillige der passer til dig.

Dansk design er som regel klassisk nordiske i udtrykket, og er du til mere spræl, modige farver og detaljer, skal du som regel kigge mod udenlandsk design. Lad optikeren hjælpe dig med at finde nogle stel, som er klædelige for din ansigtsform og hold dig endelig ikke tilbage fra at give udtryk for din stil og dine præferencer. Sammen finder vi den helt rette brille til dig.

Ofte vil det være nødvendigt at justere på elementer af stellet for at få det til at passe til netop dig. Godt brilledesign vil have tænkt over dette og gjort stænger, næsepuder og så videre justerbare.

Find lækre designerbriller i Århus

Hos Qvist Briller i Århus finder du brilledesign fra både ind- og udland. Vi er en selvstændig optiker, og bestemmer derfor selv, hvilke brands vi fører. Derfor vil du også finde designs hos os, som øvrige optikere i området ikke fører.

Har du bekymringer omkring dit syn, så kom ind og få en snak. Vi foretager synsprøver, synsfelt-screeninger, og kan give henvisninger til øjenlæge om nødvendigt.