På jagt efter briller i Århus?

Skal du have (nye) briller? Så lad jagten føre dig ind til Qvist Briller i Århus. Vi står klar med professionelt udstyr og rådgivning om din perfekte brille.

Hvilken funktion skal brillen have?

Tænk over hvilken funktion dine nye briller skal have. Er det en jobbrille, du kun skal bruge til skærmarbejde? Her er refleksbehandling og blåtlysfilter anbefalelsesværdigt. Her kan du sagtens lege med et lidt vildere stel, end hvis det er en hverdagsbrille.

Er det en hverdagsbrille, som du bruger (næsten) hver dag, bør du vælge et brillestel, der passer til størstedelen af din garderobe. Gå efter en behagelig brille du kan gå med dagen lang uden at være generet af den. Brilleglassene skal dække det meste af dit synsfelt.

Hvor finder jeg flotte briller i Århus?

Din bedste guide, til hvilke briller der vil klæde dig, er din lokale optiker. Optikeren har stor erfaring med at rådgive og finde briller, som klæder dit ansigt. Men skulle du have lyst til at kigge på egen hånd, er her et par retningslinjer:

  • Brillen må ikke glide på næsen.
  • Øverste kant af brillen skal ca. flugte med nederste kant af dine øjenbryn gerne med lidt luft.
  • Nederste kant skal flugte med dine kinder gerne med lidt luft. Du må ikke kunne løfte brillerne med dine kinder.
  • Brillen skal sidde symmetrisk i dit ansigt. Optikeren kan på de fleste stel justere på stængerne så de passer. Dette vil ofte være nødvendigt.
  • Stængerne skal hvile på dine ører, og må ikke gnave.

Mht. form og farve er dette meget individuelt. Det kommer an på, om du vil fremhæve din hovedform med dine briller eller udligne den. Er du i tvivl så spørg hos optikeren, de har med garanti en masse ideer til, hvad der vil klæde dig.