Find briller i dansk design i Århus

Danmark har altid været et designland. Vi har møbeldesignere, verdensberømte arkitekter, modedesignere og altså også brilledesign. Vi danskere elsker godt design på alt fra vores hjem, boligindretning, tøj og tilbehør. Briller er sådan et vigtigt tilbehør i din dagligdag, så selvfølgelig skal designet her også sidde lige i skabet.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Nordisk stil kræver dansk design briller

Skandinavere er i verden kendte for vores særlige nordiske stil. Med lys, luft og rene linjer. Vi forsøger at trække lyset indenfor ved at hive naturen med ind, store vinduespartier og lyse møbler. Minimalistisk, men med et drys hygge.

På samme måde er dansk brilledesign. Minimalistisk med rene linjer og ikke så mange dikkedarer. Klassisk og tidløs – en brille du kommer til at være glad for i mange år. Og så er der alligevel lige et lille drys af noget ekstra imellem. En trendy form holdt i neutrale toner eller en klassisk brille med en lille, lækker detalje, som dog ikke stjæler billedet.

Danskernes brillemode er klassisk, underspillet og seriøs med en lille tvist af noget spræl til de modige. Og med de kolde, nordiske hud- og hårtoner, kan for meget mønster og for hidsige farver også virke overmandende.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Dansk design briller i Århus

Hos Qvist Briller i Århus har vi et udvalg af briller i dansk design. Kom ned og få en synsprøve, og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige stel til netop din personlige stil.

Vores optikere er ikke kun uddannet til at teste dit syn, men har også masser af erfaring med at finde klædelige brillestel til netop dit ansigt. Du er velkommen til både at prøve stel af på egen hånd, eller læne dig tilbage og lade os foreslå nogle stel du kan vælge imellem.