Find dine nye solbriller i Århus

Solbriller er ikke bare solbriller. Din solbrille er din bedste ven på en solrig shoppetur i Århus. Din solbrille beskytter dine øjne mod solens skadelige UV stråler. Din solbrille mindsker risikoen for spændingshovedpine som følge af sammenknebne øjne mod skarpt lys. Og meget mere.

Typer af solbriller

Der er solbriller, som er særligt gode i visse brugsscenarier. Derfor kan du opleve at have behov for mere end ét par solbriller. Til bilen. Til sport. Til tasken.

Faktisk kommer det også an på, hvilken sport du dyrker, i forhold til hvilken type sportssolbrille du skal bruge. Det er for eksempel en anden slags, du skal bruge til vandsport, end du skal bruge til løb. Forskellige slags du skal bruge til henholdsvis skisport og cykling.

Til bilkørsel er det ligeledes vigtigt, at du investerer i solbriller, som øger komforten ved bilkørsel, og samtidig mindsker risikoen for uheld grundet forblændelse fra lys og genskin. Derfor kan polariserede glas anbefales hertil, da disse reducerer genskin betragteligt. Vi anbefaler ligeledes blåtlysfilter, da det blå lys er særligt generende for øjnene.

Beskyt dine øjne med solbriller fra Århus

Sørg altid for at dine solbriller har UV beskyttelse. Solens UV stråler er nemlig ikke kun skadelige for din hud men også for dine øjne. Lær derfor også dine børn at bruge solbriller, deres unge øjne er særligt følsomme overfor de skadelige stråler.

Den nemmeste måde du kan sikre dig, at dine solbriller beskytter mod UVA og UVB stråler, er ved at købe CE mærkede solbriller. Solbriller skal i Danmark – og de fleste lande i EU – være CE mærkede og dermed beskytte mod de skadelige UVA og UVB stråler.

Kom derfor ind til os i Qvist Briller i Århus, og lad os hjælpe dig med at vælge de helt rigtige solbriller til netop dit behov.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu