Få briller til arbejde i Århus

Har du et arbejde, hvor du sidder meget foran en computer, kan det være en idé med et par briller dedikeret til dit arbejde.

Hvorfor særlige briller til arbejde?

Oplever du problemer med at fokusere på computerskærmen? Er du træt efter en dag foran skærmen, eller får du ondt i hoved, nakke, skuldre og ryg? Så skal du måske have arbejdsbriller.

Briller til arbejde aflaster dine øjne, når du sidder foran en skærm det meste af dagen. Din computerskærm er typisk længere væk end dine øvrige aktiviteter i hverdagen, og det kan give problemer. Arbejdsbriller gør det lettere for dine øjne at fokusere på computerskærmen, selvom den er længere væk end dine øjne er vant til.

Besøg din lokale optiker i Århus og hør mere

Har du mistanke om, at du har brug for arbejdsbriller, har du krav på at få en synstest betalt af din arbejdsgiver. Viser testen, at du har behov for en arbejdsbrille, skal din arbejdsgiver betale den.

Du skal udfylde en rekvisition omkring de forskellige afstande mellem skærm, arbejdsplads og øjne, som du skal have med til din optiker. Disse afstande skal optikeren bruge til at fastslå om du har behov for en arbejdsbrille.

DOWNLOAD BROUCHURE OM SKÆRMBRILLER

Se mere på DANSK ERHVERVSOPTIK