Find den rette type brilleglas til dit behov i Århus

Hvilken type brilleglas du har brug for, kommer naturligvis an på dit syn. Er du i tvivl så kom ind til en uforpligtende snak hos Qvist Briller i Århus. Her får du professionel rådgivning, som tager udgangspunkt i dine behov.

Enkelt- eller flerstyrke

Enkeltstyrkeglas har, som navnet antyder, kun én styrke i hele glasset. Er du kun nærsynet eller kun langsynet, vil dette være den type glas du skal have. Måske skal du kun bruge en læsebrille, skærmbrille eller en afstandsbrille.

Flerstyrkeglas er til dig, som både har udfordringer med at se på kort og lang afstand. Flerstyrkeglas kaldes også progressive glas, og er langt mere behagelige end glas med glidende overgang.

Hvert glas har 2-3 felter, som hver justerer dit syn på forskellige afstande. Overgangen er usynlig, ligesom med glidende overgang, men uden den forvrængning, som de gamle glas kunne give.

Brilleglas til dig, lokalt i Århus

Hos Qvist Briller i Århus står vi klar til at råde og vejlede dig, når du skal vælge briller og glas. Skal du have refleksbehandlet, hærdet glas? Enkelt- eller flerstyrkeglas? Kom ind til en synsprøve og lad os sammen finde den rette løsning til dine behov.