Få kontaktlinser fra Qvistbriller, og oplev Århus med friske øjne

Når synet svigter, overvejer du måske, om du skal vælge briller eller kontaktlinser. Måske er du meget aktiv, og synes briller kommer i vejen, eller også foretrækker du bare dit udseende uden briller. Her hos Qvist Briller kan du bestille en synsprøve, hvor vi samtidig kan fastlægge, om dine øjne egner sig til kontaktlinser.

Århus er smukkest med skarpt syn

Århus er en smuk by, og det er da ærgerligt at gå glip af skønheden i smilets by, bare fordi dit syn ikke er, hvad det har været.

Bruger du kontaktlinser, kan du samtidig kombinere med lige netop de solbriller, du gerne vil bruge – uden, at de behøver være med styrke. Dine kontaktlinser tager sig af at korrigere dit syn, og du kan dermed beholde de samme solbriller, som du altid har brugt, eller købe et nyt lækkert par uden styrke, som du kan have i mange år.

Så slipper du for at skulle skifte mellem almindelige briller og solbriller med styrke på de dage i den danske sommer, hvor solen med jævne mellemrum gemmer sig bag en sky.

Typer af kontaktlinser

Der er flere typer kontaktlinser, du kan vælge imellem. Hvad du skal vælge, kommer an på dine behov, vaner og præferencer. Du kan vælge:

  • 1-dagslinser – til dig, som skifter mellem briller og linser.
  • 14-dages linser – til dig, som vil have en nem overgang fra briller.
  • 30-dages linser – til dig, som er ude efter en attraktiv pris.
  • Døgnlinser – Til dig, der gerne vil sove med linserne i.
  • Flerstyrkelinser – til dig med flere synsstyrker.

Der er selvfølgelig mere til det, det er lidt firkantet sat op, men her hos Qvist Briller kan vi rådgive dig om, hvilke linser der vil egne sig til dine behov.