Nyheder

Hvorfor sportsbriller?

Gode sportsbriller giver øjnene den optimale beskyttelse mod vind, støv, insekter, grene, skarpe lysreflekser og UV-stråler. At finde den perfekte sportsbrille handler om at finde glas og pasform, som passer til dine specifikke sportsaktiviteter.

Sportsbriller med styrke

Men ud over at beskytte øjnene mod skader, kan sportsbriller med de rigtige glas øge din reaktionstid, skærpe dybde- og kontrastsyn, give bedre syn til siderne og forhindre vinden i at genere dine øjne. Det vil øge præcisionen og dermed højne dine præstationer. Vælger man sine glas med styrke, får man en komplet
sportsbrille, der opfylder alle krav til optimal komfort og klart syn. Glassene er lavet af et materiale, så de ikke splintres, hvis uheldet skulle være ude.

Rudy Project

Hvad komfort angår, så er brillestellet relativt fleksibelt og vil derfor passe de fleste. Der er monteret små gummistykker alle steder, hvor brillerne hæfter til hovedet. Dette i kombination med næseklemmen gør, at brillerne ikke bare er komfortable at have på, men også sidder rigtig godt fast.