Mode

Smarte solbriller til sommeren 2023

Solbriller er ikke kun en moderigtig accessory, de har også et praktisk formål, idet de beskytter vores øjne mod skadelige UV-stråler. Med så mange muligheder kan det være overvældende at vælge det perfekte par solbriller. Har man brug for styrke i sine solbriller, er det vigtigt at søge råd hos din optiker, da ikke alle stel er egnede til styrkeglas.

For at hjælpe dig, har vi samlet en liste over de bedste solbrilletrends for 2023.

 

Farverige stel:
Ligesom med brillestel gælder det også for solbriller, at de gerne må være farverige – lige fra   neongrøn til hot purple er der ingen grænser, når det kommer til at supplere stærke farver til dit outfit. Farverige stel er perfekt til dem, der ønsker at gøre et statement og skille sig ud i mængden. Hvis du føler dig særlig vovet, kan du endda blande og matche forskellige farvede stel og linser for at få et helt unikt look.

Retro stel:
Også retrostel som henter inspiration fra 70´erne er atter på tjeklisten over trendy solbriller. Det være sig stel i aviator-stil til farverige spejlglas hvor der er masser af muligheder for at udleve sin indre retro-chikke stil. Retro-stilarter er en fantastisk måde at tilføje et strejf af nostalgi til dit look, og de kan dresses op eller ned alt efter lejligheden.

Chunkie og oversized stel:
Store solbriller er perfekte til dem, der ønsker at lave et fedt modeudtryk og give maksimal dækning for øjnene. De er også gode til dem, der har en rund eller oval ansigtsform, da de kan hjælpe med at afbalancere ansigtet

Klassiske stel med et tvist:
Er man mere til det klassiske udtryk, er der også her masser af muligheder for at få en flot solbrille, hvor man enten leger med glassets farve-spektre eller med stel, hvor man blander forskellige materialer såsom titanium med acetat.

 

Når du køber solbriller, er det vigtigt at overveje ikke kun stil, men også funktion. Sørg for at vælge et par med 100 % UV-beskyttelse for at sikre, at dine øjne er tilstrækkeligt beskyttet mod solens skadelige stråler.