Få foretaget regelmæssige synsfeltscreening i Århus

Du går til tandlæge med jævne mellemrum for at sikre, at alt er, som det skal være med dine tænder. Det samme burde du gøre med dit syn. Visse øjensygdomme kræver en tidlig indsats, hvis der ikke skal ske for stort et uopretteligt synstab. Og her snakker vi ikke kun om synsprøver men om en synsfeltscreening.

Hvorfor synsfeltscreening?

Din nethinde består af sanseceller, som kan stoppe med at virke. Hjernen er rigtig god til at interpolere og fylde hullerne ud. Det er naturligvis smart, men på samme tid gør det også, at det kan tage tid, før du opdager, at dit synsfelt er indsnævret.

Indsnævring i synsfeltet kan skyldes en række sygdomme, og ofte vil skaden på synet være uoprettelig. Derfor er synsfeltscreening godt at få foretaget regelmæssigt, da screeningen kan påvise indsnævring i synsfeltet, før du selv opdager det.

Brug din lokale optiker i Århus

Kom ind til os i Qvist Briller, Århus og få foretaget en synsfeltscreening. Det tager kun 15 minutter at forebygge synshandikap.

Viser screeningen udfald i synsfeltet, kan det skyldes forstadier til grøn stær, diabetes, eller anden sygdom. Vi vil i så fald henvise til øjenlæge for yderligere undersøgelse og behandling.